Antonio Magicianul,Tiberiu Popovici & Friends

X

blog single

Stand up comedy & Magic show


Tiberiu Popovici

Tiberiu Popovici este unul din cei mai prolifici comedianti romani. A debutat, in 2005, in Cafe Deko, clubul de origine al stand-up comedy-ului romanesc, in cadrul serilor de open-mic. In scurta vreme, a ajuns sa prezinte seara de open-mic si sa deschida spectacolele celor de la Trupa Deko. Apoi, a fondat Trupa Cealalta cu care a sustinut spectacole timp de doi ani pornind din cluburi si baruri de dimensiuni reduse (50-100 de persoane) pentru a ajunge la spectacole mari (500-1000 de persoane) atat in Bucuresti, cat si in tara. In paralel cu activitatea trupei, Tiberiu a dezvoltat o cariera solo ca M.C. si comediant. Noaptea Devoratorilor de Publicitate l-a avut ca prezentator si headliner de 19 ori din 2006 pana in 2010 de trei ori la Sala Polivalenta si o data la Sala Palatului în Bucuresti, precum si pe litoral si in tara. De asemenea, a luat parte la numeroase evenimente corporate, petreceri private si baluri de boboci. Tiberiu Popovici a facut parte din majoritatea proiectelor stand-up comedy de anvergura din Romania Retrospectiva Cafe Deko, Fresh-Up la un Stand-Up, Stand-Up In The City, Noaptea Devoratorilor de Stand-Up etc. Dupa primul turneu solo Umor Ofensiv a urmat Cool Summer Artitude, un concept inedit de spectacol care a imbinat în egala masura street-dance, stand-up comedy si hip-hop. In cadrul turneului, Tiberiu Popovici a colaborat cu Trouble Crew, Agresiv, DJ Swamp (B.U.G. Mafia), Maximilian și Grasu XXL. Colaborarea cu artistii hip-hop a continuat, Tiberiu creand impreuna cu Guess Who personajul comic euGEN care a aparut pe albumul de debut al lui Guess Who Probe audio Locul potrivit, pe mixtape-ul producatorilor hip-hop Agresiv Apartamentul 71 (al carui host este), in mai multe videoclip-uri alaturi de Spike si Guess Who, cat si in cadrul mai multor evenimente purtand semnatura OkapiSound.

Magicianul Antonio

V-am putea spune ca Atonio este cel mai inalt magician din lume, dar hai sa vorbim mai bine despre ce face acesta. Inca de la 13 ani Atonio isi descoperea pasiunea pentru magie, pasiune ce urma sa-i aduca nenumarate satisfactii atat in plan profesional cat si personal. In prezent, Antonio are deja o vasta experienta in acest domeniu atat prin numeroasele spectacole in urma carora oamenii au plecat cu zambetul pe buze, cat si prin colaborarile de exceptie alaturi de Smiley, Loredana, Telekom si Publicis Groupe. Smiley :"-Extraordinar." Andi Moisescu : "Antonio este o aparitie" Loredana Groza: "Antonio este genul de artist care te capteaza prin simpla prezenta,iar faptul ca este si un magician formidabil nu te face decat sa vrei sa-l vezi de fiecare data."

Hai si tu Vineri, 23 Decembrie in Restaurant Cabana sa razi cu gura pana la urechi!

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Bilet - 20 lei. Incasarile din bilete vor fi donate centrului de zi "Eu si prietenii mei", pentru familii aflate in dificultate.

Rezervari: 0733 376 526

Nu uita, de seara ta de Vineri, ne ocupam noi!

Restaurant Cabana