George Tinta & Friends

X

blog single

Stand-up comedy cu Gabriel Gherghe, George Tinta & Bogdan Nistor


Duminica, 16 februarie 2020, de la ora 20:00, va invitam la un super show de Stand-up comedy cu Gabriel Gherghe, George Tinta & Bogdan Nistor numai la Restaurantul Cabana.

Gabriel Gherghe a impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este castigatorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generatie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut spectacole in cele mai cunoscute cluburi de comedie din toata tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea. A mai avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania cat si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj.

George Tinta este din Constanţa. Are glume scurte, povestiri si imitari de voci. A participat la emisiunea iUmor unde a impresionat juriul si publicul, ajungand in finala. Cateva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.

Bogdan Nistor - moldo- constantean inalt si tatuat, expert in transformarea bauturilor alcoolice in datorii si motivul principal pentru care publicul trupei este predominant constituit din reprezentante ale sexului frumos. Practica acest gen de umor de 6 ani, colindand tara in lung si lat! Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc, cu energia sa si prin modul sau total nebun de a vorbi despre lucrurile ce ne încojoara.

Bilete : 33 lei

Iabilet - Cumparati acum bilete online

Rezervari: 0770779584

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

Restaurant Cabana