Trupa iELE

X

blog single

Impro show cu Trupa iELE


Duminica, 15 aprilie 2018, de la ora 20:00, va invitam la un super show de improvizatie cu Trupa iELE

Trupa iELE este prima si singura trupa feminina de improvizatie din Romania. Fiind infiintata in 2014, insumeaza peste 200 de spectacole in toata tara, inclusiv la Teatrul National Bucuresti.

Evolutia lor este spectaculoasa, astfel ca in 2017 au castigat Campionatul National de Improvizatie Libera. Specific acestei trupe nu e doar componenta strict feminina, ci si formatele de improvizatie pe care iELE le-au explorat.

Asadar, pe langa improvizatia de forma scurta, care este cel mai des intalnita in cadrul fenomenului, actritele din trupa iELE, in urma unor workshop-uri cu traineri americani, au dezvoltat o forma de musical improvizat si alte doua formate lungi, asemanatoare teatrului. Practic, le dai un cuvant si timp de o ora iti fac comedia pe loc.

Membrele trupei sunt toate actrite profesioniste iar asta da show-urilor un plus de finete si amuzament. Cele 7 improvizatoare au experienta in arta improvizatiei, dar asta nu le impiedica sa fie mereu fresh. Te poti intalni cu trupa iELE atat la spectacole, cat si in cadrul unori workshop-uri, teambuilduing-uri corporate. Le place sa le induca si altora starea de joc si sa aduca oamenii impreuna.

iELE fac spectacole memorabile, avand deja un public fidel, prezent tot mai des la spectacolele lor. Fiecare show este altfel, iar publicul este liber sa intervina cu sugestii in scenele care se deruleaza, lucru care duce la un plus de comic. Daca vii o data, fii sigur ca vei mai veni.

Bilete : 25 lei

Rezervari: 0733376526 / 0770388045

Restaurant Cabana