Tibi Neuronu & Friends

X

blog single

Stand up comedy night cu Tibi Neuronu & Ioana State & Cristi Priza


Vineri, 13 aprilie 2018, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Tibi Neuronu, Ioana State si Cristi Priza

Tibi Neuronu este un cunoscut si apreciat artist de stand-up comedy, care se numara printre tinerii care au simtit ca romanii au simtul umorului dezvoltat si exploateaza acest lucru la maximum. Pentru Neuronu show-ul de stand-up comedy inseamna de fapt o seara putin altfel - cu mult umor, un spectacol fara inhibitii, fara cenzura, pur si simplu despre viata.

"Umorul e foarte subiectiv, ce i se pare unuia amuzant, altuia poate sa i se para anost" este parerea lui Cristi Priza. El este tanarul care ne monteaza zambete si ne amenajeaza stari de spirit la fiecare show de stand-up. Cu fiecare ocazie, Cristi reuseste sa faca oamenii sa rada, motiv pentru care ar alege zambetul altora in detrimentul zambetului sau.

Ioana State, o tanara in varsta de 26 de ani care s-a folosit de poante cu si despre limba romana pentru a oferi o lectie de gramatica pe scena show-ului "iUmor". De departe, Cheloo a fost cel mai impresionat, precizand ca trebuie neaparat sa mearga mai departe in concurs pentru ca este "un personaj util" si ofera un exemplu.

Bilete : 30 lei

Rezervari: 0733376526 / 0770388045

Restaurant Cabana