Teatru - Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu

X

blog single

Teatru - Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu

Joi, 11 aprilie 2017, de la ora 21:00, va invitam la teatru cu Catalin Lungu & Andrei Vasilescu

Spectacolul "Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu" prezinta profilele psihologice a doi psihopati insetati sa ucida. Vibko, personajul lui Catalin Lungu este un capitan de armata, care, condus de dorinta de a ucide si a stapani lumea, ajunge sa aiba probleme psihice, fapt ce declanseaza diverse boli fizice si ale sistemului nervos, ceea ce duce la autodistrugere. Vibko e decis sa faca curatenie in urma unui asediu civil din orasul in care locuieste, gandul lui fiind unul singur: acela de a domina lumea. Instabil psihic, Vibko nu iubeste, nu respecta.

Stanko, personajul lui Andrei Vasilescu, este un pusti de 17 ani, nefumator, inca virgin, practic novice in toate, caruia i se face rau la simplul contact vizual cu laptele, simbolul puritatii in piesa.

"Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu" este un spectacol dinamic, imprevizibil, o comedie in cheie dramatica sau o drama in cheie comica.

In cea de a doua parte, "Crezi c-or sa ne bata" cei doi sunt arestati si fac eforturi pentru a infrunta presiunea la care vor fi supusi. Este momentul in care reiese care dintre cei doi este cu adevarat puternic.

Cristi Toma, regizor de teatru si actor Media Pro, a infiintat "Compania De teatru Cristi Toma", avand o multitudine de spectacole de teatru, de la drama si dragoste pana la comedii. A fost profesor de actorie in cadrul Facultatii de Teatru.

Andrei Vasilescu este un actor cu zeci de reprezentatii la activ, cunoscut din reclamele la Timisoreana, la Dedeman, etc

Catalin Lungu este absolvent al Facultatii de Teatru, din 2012, avand roluri secundare in filme de lung-metraj, scurt-metraj, dar si in seriale si telenovele (Contra Timp, Web Site Story, Cu un pas inainte, Inima de tigan, Fetele marinarului, Upskirt, After School, etc). A colaborat cu diverse televiziuni ca enterteiner, fiind si un activ MC in petreceri private si cluburi.

Bilete: 20 lei

Rezervari: 0733.376.526

Restaurant Cabana